Förlossningsbrev

Många väljer att skriva ett förlossningsbrev för att berätta  hur graviditeten har varit, om man har vissa önskemål under förlossningen, om man väljer att amma eller flaskmata samt vad som är viktigt för dig och din partner.
I slutet av din graviditet skriver du och din barnmorska från barnmorskemottagningen ihop ett förlossningsbrev tillsammans med din journal. Du kan även skriva ett förlossningsbrev själv som du lämnar över till barnmorskorna på förlossningsavdelningen när du blir inskriven för att föda ditt barn.
Vi har skapat en förlossningsmall som ni gärna får fylla i och ta med till BB. De flesta barn föds i v.37 – v.41, så de kan vara bra att ha förlossningsbrevet klart innan dessa veckor.
Vissa väljer att skriva ett utförligt förlossningsbrev och vissa väljer att skriva det i punktform. Tänk på att förlossningspersonalen ofta har begränsat med tid att läsa förlossningsbrev samt att det är personalbyte. Därför är det bra att skriva ett förlossningsbrev så enkelt och utförligt som möjligt. Detta också för att det ska vara lättöverskådligt för personalen att ta del av dina önskemål.
Vi har skapat en förlossningsmall för dig/er att fylla i med de vanligaste punkterna som man bör ha med i ett förlossningsbrev. Barnmorskorna försöker alltid att ta i beaktning dina och era önskemål men ibland kan det behövas snabba beslut.
Glöm inte att ta din ID-handling till förlossningen!
Stort lycka till önskar vi på MyKiddo!
För mer information besök 1177
MyKiddo babynest beige i ekologisk bomull
Rea
Babynest Sand Beige
1 395,00 kr
Babynest överdrag färger
Överdrag ytterkant
495,00 kr
Babynest madrassöverdrag
Madrassöverdrag
345,00 kr
Babynest Rosa - Nude Pink
Rea
Babynest Rosa - Nude Pink
1 395,00 kr
Babynest Blå
Rea
Babynest Blå - Dusty Blue
1 395,00 kr
Babynest vit
Rea
Babynest Vit - Snow White
1 295,00 kr
Babynest grå
Rea
Babynest Grå - Stone Grey
136,46 kr
Överdrag Gravidkudde Lyocell
Rea
Överdrag Gravidkudde 100% återanvänd Lyocell
245,00 kr