Om oss

MyKiddo är ett svenskt varumärke utvecklat av föräldrar för andra föräldrar. Vår vision är att skapa genomtänkta, praktiska och miljösnälla barnprodukter som är utvecklade med både bebisen och vår planet i fokus.

MyKiddo - Hur allt började

Hur började allt?

Allt började när jag väntade vårt första barn. Jag sökte efter ett babynest som skulle vara både var praktiskt och snällt mot miljön. Det skulle vara lätt att tvätta, ha bra miljöcertifieringar och vara tillverkat av de bästa materialen för både en nyfödd bebis och för vår planet. Babynesten jag hittade var antingen var för små, för mjuka, opraktiska, svåra att tvätta, inga bra material, kort livslängd, instabila och hade färdats kors och tvärs över jordklotet flera gånger, ofta i produktförpackningar tillverkade i plast.

Och med tanke på hur alla babynest är konstruerade var jag också rädd för att barnet skulle riskera att dra filten eller täcket över ansiktet och kvävas. 
Då jag inte hittade det jag sökte fick jag försöka skapa det själv.
Jag tog då fram min mammas gamla symaskin, som blev min bästa vän de kommande åren.

4 år och 26 prototyper senare.

Att ta fram och utveckla vår första produkt har tagit tid. Närmare bestämt drygt 4 år från idéskiss till att ha vår första kollektion på lagerhyllan. Det har gjorts massa ritningar, prototyper, justeringar, mässbesök, leverantörsbesök, nya prototyper, materialval, certifieringar, finansiering, ledtider, byte av leverantörer, tagits fram förpackningar, etc. Sedan har vi såklart provat varje prototyp på båda våra barn. Och våra vänners barn. För att sen justeras igen.


Men nu är vi äntligen klara.

Och sjukt stolta. Vi är förväntansfulla och glada över att låta andra föräldrar ta del utav för första produkt – The Smart Babynest – 
 ett multifunktionellt och miljösmart babynest som är snällt mot både din bebis och vår planet. Lyssna på vår grundare Linda Nordgren nedan.

Linda Grundare MyKiddo Babynest
Babynest, Ekologisk bomull, Tencel, Oeko-tex
Presentation från vår grundare Linda Nordgren

Varför shoppa hos oss?

Hållbart & ekologiskt

Hållbart &
miljövänligt

Svensk produkt

Svensk produkt

Enkel tvätt

Enkel tvätt

Multifunktionellt

Multifunktionell

Byt överdrag enkelt

Lätt att byta
överdrag

Tillverkat i EU

Tillverkad
i EU