The Smart Babynest

The Smart Babynest från MyKiddo

8 funktioner i 1 produkt

Nedan kan du ta del av alla möjligheter som finns när du investerat i ett babynest från MyKiddo. Produkten är utformad som ett 8 i 1 där egentligen bara fantasin sätter gränser! Nedan kan du läsa om alla funktioner, och väljer du att öppna upp flikarna får du veta mer om smarthet & miljölyxen med produkten.

Smart Ekologiskt Babynest, Multifunktionellt, Tencel, 8 funktioner i 1 produkt

Stängt babynest

Bebis 0-4 mån

Det stängda babynestet passar den nyfödda bebisen perfekt. Dra i snörena för att storleksanpassa babynestet för att din bebis ska känna sig trygg, precis så trygg som i mammans mage.

När du har dragit i snörena för att storleksanpassa babynestet till din bebis, dra ned dragkedjorna på cylindern och lägger in snörändarna där i. Dra sedan upp dragkedjan för att gömma snörena. Vi vill inte ha några lösa snören, rosetter eller andra band i närheten av din bebis.

Hela babynestets överdrag är tillverkade av certifierad Tencel™ och Ekologisk Bomull. Hela babynestet har också en OEKO-Tex klass 1 certifiering. MyKiddos babynest är det enda babynestet i världen med denna unika materialkombination. Dessa material är de absolut bästa materialen för både ditt barn och för vår planet. Våra överdrag är mer hygieniska, svalare och andas bättre än babynest i vanlig bomull. Läs mer om fördelarna med ekologisk bomull samt Tencel.

1
Smart Babynest, Ekologisk bomull, Tencel, 8 funktioner i 1 produkt

Öppet babynest

Allteftersom ditt barn växer och behöver mer plats i sitt babynest, kan du enkelt knyta upp snörena vid fotändan för att öppna upp babynestet. Detta gör att babynestet blir större och passar ditt barns längd och ger samtidigt barnet en trygg och mysig tillvaro. Det öppna babynestet passar barnet i många månader och även upp till ett år!

Du kan enkelt byta alla överdrag på babynestet, både överdraget på botten och på cylindern. Detta gör att produkten är enkel att tvätta då du endast behöver tvätta överdraget. Det ger dig även en möjlighet att ha extra överdrag – kanske i olika färger? Se alla våra olika färger på produktsidan. Här ser du också hur enkelt du tar av och byter överdragen.

Tack vare möjligheten att storleksanpassa babynestet allteftersom bebisen växer, ger vi babynestet en längre produktlivslängd. Detta är fantastiskt för miljön eftersom det minskar konsumtionen och negativa miljöeffekter. Samtidigt fortsätter du att ge ditt barn samma trygghet och komfort. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

2
Amma i babynest

Amma liggandes

Att amma i vårt babynest är enkelt och bekvämt. Dra upp dragkedjorna på sidan till den höjd som passar dig, lägg dig ned och vila huvudet på cylindern/kudden som skapats. Du kommer på detta sätt i en mer ergonomisk och avslappnad position, samtidigt som du kommer nära ditt barn. Ni kan också få en fin ögonkontakt vid matstunden. Du kan ligg-amma från båda sidorna i babynestet.

Kvinnokroppen har genomgått mycket under tiden som gravid och även efter graviditeten. Därför är det viktigt att den som ammar får möjlighet att amma så bekvämt som möjligt. Utsätt inte kroppen för konstiga och spända ställningar vid amningstillfällena utan gör matstunden till en avslappnad och mysig stund för er båda. Om barnet somnar vid amning så kan du enkelt dra ned dragkedjan igen för att stänga babynestet. Obs: barn får ej lämnas i babynestet utan övervakning av vuxen.

Du kan tvätta endast överdragen på botten om det skulle komma bröstmjölk eller kräk på den. Genom att endast behöva tvätta överdraget och inte ett helt babynest sparar du en hel tvätt, dvs ungefär 50 liter vatten.

3
Amningskudde Ekologisk Bomull & Tencel, Babynest

Amma sittandes

Den bortkopplade cylindern kan också användas som stöd för både barnet och den vuxna vid matstunden. Vid både amning och flaskmatning ger cylindern ett stöd som underlättar för er under den mysiga matstunden. Man kan både vika cylindern eller vira den runt kroppen, välj det som passar er för stunden.

När man använder cylindern från babynestet vid matstunden så upptar cylindern doft från er båda. Återigen så pratar vi om trygghet och barnens doftsinne. Varför inte samla upp all doft även vid matning? Ett stort plus är också att överdraget är enkelt att tvätta om det skulle ske en liten olycka på cylindern. Då byter du enkelt det smutsiga överdraget och trär på ett rent. Och ja, även den stoppade cylindern går att tvätta i tvättmaskin vid behov.

Om ni skulle ha använt en annan produkt än cylindern från babynestet skulle ytterligare en produkt ha produceras och haft koldioxidutsläpp och belastning på vår planet. Kanske skulle det ha varit en produkt som inte har så lång produktlivslängd på grund av att den endast är avsedd för en sak? Det är även miljösnällt att endast behöva tvätta överdragen vid en liten olycka än att behöva tvätta ett helt amningsstöd.

4
Babynest grå
Rea
Babynest Grå - Stone Grey
1 395,00 kr
Babynest vit
Rea
Babynest Vit - Snow White
1 295,00 kr
Babynest Rosa - Nude Pink
Rea
Babynest Rosa - Nude Pink
1 395,00 kr
MyKiddo babynest beige i ekologisk bomull
Rea
Babynest Sand Beige
1 395,00 kr
Sovorm
Spjälsäng & sovorm, ekologisk sovorm

Sovorm

The Smart Babynest följer med barnets olika faser i livet. När barnet inte längre behöver ett babynest, kan babynestet omvandlas till en så kallad sovorm. Genom att koppla loss den yttre cylindern så skapas en mysig sovorm. Denna sovorm kan enkelt placeras i spjälsängen så barnet får en ombonad miljö i sin nya säng.

Enklare överfasning till spjälsäng. Tryggheten och lukten som barnet tidigare känt i babynestet följer med barnet till den nya sovplatsen. Barnets luktsinne är ett av deras starkaste sinnen och genom att ta med sig doften i sovormen till den nya sovplatsen ger det en stor trygghet för barnet – en trygghet för både barnet och de vuxna. Detta förenklar överfasningen till spjälsäng.

MyKiddos multifunktionalitet är otroligt bra för miljön. Genom att använda sovormen från babynestet har du inte bara sparat pengar, utan även sparat in på mycket negativ miljöpåverkan som nyproduktion kräver. Vi slipper belasta planeten med utsläpp, vi minskar konsumtionen och på så sätt är vi med och bidrar till en bättre och hållbar värld. Vi älskar helt enkelt hållbarhet.

5
Juniorsäng, Sovorm, Ekologisk Bomull, Tencel, Bästa Babynestet 2021 - 8 produkter i 1 - Ekologisk bomull - Mykiddo.se 👶
Juniorsäng, Sovorm i Tencel & Ekologisk bomull

Sovorm junior

När barnet vuxit ur sin spjälsäng, kan en större säng kännas lite skrämmande. Då kan sovormen följa med det stora barnet till hens nya säng. Tryggheten och doften fortsätter följa barnet genom olika faser. Sovormen passar perfekt att lägga runt juniorsängens huvudända.

Barnet byter till en större säng med samma trygga känsla som från sin spjälsäng med sovormen. Tack vare att den är 2 meter lång så passar den alla typer av sängar. Återigen ett smart val för både barnet, din plånbok och vår planet. Det kallar vi multifunktionalitet när den är som bäst!

6
Sovorm barnsäng

Sovorm barnsäng

När barnet är större och byter till en stor säng glömmer många bort att barnet fortfarande har ett stort behov av att känna sig trygg. Kanske är det ett helt nytt rum, en helt ny säng eller nya sängrutiner? Kanske en ny utvecklingsfas i livet? Ta då med sovormen och lägg längs sängens kanter.

Genom att ta med sovormen till den nya stora sängen så får barnet fortsätta att känna sig trygg. Lägg sovormen längst sängens kant som oftast är vid väggen, så blir även detta en mysigare plats än en kall vägg. Det är även mer komfortabelt för ditt barn när hen rör sig i sängen.

Om du fortsätter att använda babynestet tills barnet har flyttat till stor säng så har du förlängt livslängden på babynestet med 6 gånger. Hur miljösnällt är inte det? Med detta sagt så har du sparat in på din plånbok och ca 3 olika produkter som skulle ha produceras. Du är en miljöhjälte!

7
Rullstopp
Rullstop

Rullstopp

Varför stå och trycka in kuddar och täcken under madrassen om barnet har somnat i en vuxensäng? Placera istället sovormen under madrassen och du har skapat ett så kallat “rullstopp”. Rullstoppet är samma längd som långsidan på en vuxensäng, 2 meter. När rullsoppet är placerat under madrassen skapas en upphöjning på kanten. Detta försvårar det för barnet att rulla ut ur sängen. Detta är inte bara praktiskt utan även rätt så snyggt också!

Istället för att ta kuddarna ur sängen och trycka in de under madrassen, eller trycka in täckena som ändå halvt hänger utanför på golvet. Eller kanske är sängen bäddad? Enkelheten i att placera rullstoppet under madrassen kommer att underlätta för dig, samtidigt som det också ser snyggt ut.

8
Gravidkudde
Gravidkudde överdrag

Gravidkudde

The Smart Babynest är byggt så att du enkelt kan koppla loss ytterkanten. Sätt på MyKiddos snygga och mjuka Gravidkuddesöverdrag i 100% Re-used Lyocell. Istället för att köpa en dyr gravidkudde så har du en 2 meter lång, formbar kudde som kan avlasta både din rygg och mage när du sitter eller vilar/sover.

Genialiskt med ett babynest som alltså kan användas flera månader innan din bebis är född!

 

8

Smart bedding™

The smart babynest

Bädda smart för att minska risken för plötslig spädbarnsdöd.

Läs mer
MyKiddo babynest beige i ekologisk bomull
Rea
Babynest Sand Beige
1 395,00 kr
Babynest överdrag färger
Överdrag ytterkant
495,00 kr
Babynest madrassöverdrag
Madrassöverdrag
345,00 kr
Babynest Rosa - Nude Pink
Rea
Babynest Rosa - Nude Pink
1 395,00 kr
Babynest Blå
Rea
Babynest Blå - Dusty Blue
1 395,00 kr
Babynest vit
Rea
Babynest Vit - Snow White
1 295,00 kr
Babynest grå
Rea
Babynest Grå - Stone Grey
1 395,00 kr
Överdrag Gravidkudde Lyocell
Rea
Överdrag Gravidkudde 100% återanvänd Lyocell
245,00 kr

Varför shoppa hos oss?

Hållbart & ekologiskt

Hållbart &
miljövänligt

Svensk produkt

Svensk produkt

Enkel tvätt

Enkel tvätt

Byt överdrag enkelt

Lätt att byta
överdrag

Multifunktionellt

Multifunktionell

Tillverkat i EU

Tillverkad
i EU